Vores menu
Spis hos os eller få leveret sund takeaway lige til døren

Spis hos os eller få leveret sund takeaway lige til døren. Vi tilbyder et bredt udvalg af vegetariske og veganske retter.

Supper  |  Varme retter  | Sandwiches   Salater 

| Kolde og frosne retter, lige til at varme |

 

Kun fantasien sætter grænser og vi imødekommer gerne ønsket om grønnere spisevaner. Det er jo efter sigende både godt for krop og sjæl og ikke mindst miljøet. Hos Soup Stone muligt at få en skøn madoplevelse i cafeen hvor vi varter dig op fra start til slut, eller få bragt sund takeaway lige til døren, så du kan nyde maden derhjemme. Vi oplever en større og større efterspørgsel på både vegetariske og veganske retter og vi udvider løbende menukortet med nye og spændende retter. Du skal blot bestille dine ønskede retter og herefter skal du bare læne dig tilbage og vente, så kommer vi hurtigst muligt.

Vi prøver at forsøde din travle hverdag med skønne madoplevelser der er lavet med både kærlig og passion for gode og nærende råvarer. Hos Soup Stone er intet op til tilfældighederne og vi kræser om det vi laver. I vores familie har maden altid været et samlingspunkt. Det er over maden vi får snakket sammen og nydt hinandens selskab. Det bringer os tættere sammen som familie og det danner rammen for en, hos os, optimal familiedynamik. Mad er noget man bør nyde, uanset om det er alene eller med dem man har kært. Dyk endelig ned i vores menukort, lad dig friste og tøv endelig ikke med at komme forbi cafeen eller kontakte os.

Følg os på sociale medier.

Besøg caféen

Soup Stone Café

Store Gråbrødrestræde 11

5000 Odense C

Åbningstider

Man-Fre: 10.00-20.00*

Lør: 10.00-16.00*

Søn: Lukket*

Kontakt os

Tlf. (+45) 28 51 09 28

Mail: info@soupstonecafe.dk

*åbningstider kan afvige grundet situationen med COVID-19 i Danmark

0