Info om levering:

– Vi leverer til hele Odense Kommune.

– Levering enten tirsdag eller torsdag. Vælg din foretrukne dag i checkout.

– Mulighed for afhentning i caféen

Bestillinger skal ske senest kl. 14 før bestillingen kan leveres næste dag.

 

Fyld din fryser med lækre, hjemmelavede retter.

Bestil en mad fra Soup Stone at Home og fyld fryser og køleskab med lækre, sunde retter, som er lette at tilberede og er klar på få minutter.

Frosne retter

Supper – leveres frosne (holdbarhed: 6 måneder i fryser)

Hurtige retter

Hurtige retter – leveres kolde (holdbarhed: 2 dage i køleskab)

Saucer

Vores hjemmelavede saucer – leveres kolde (holdbarhed: 1 måned i køleskab)

Tilbehør

Tilbehør til vores lækre supper.

Indhold:

Hver pose suppe indeholder ca. 700g. (nok til 2 personer / 2 medium portioner).

Hver curry/nudelret indeholder ca. 550 g. (nok til 1 person / 1 stor portion)

Tilberedning & Holdbarhed

Supper leveres frosne og har en holdbarhed på 6 måneder i fryseren.

Curry, Steak & Broccoli Noodles leveres kold, opbevares i køleskab og skal spises inden 2 dage.

Hjemmebagt surdejsbolle leveres frosne og har en holdbarhed på 6 måneder i fryseren.

Tilberedning af supper, dahl og chili: 

(Kan tilberedes fra frossen eller optøet tilstand.)

  1. Put indholdet i en passende størrelse gryde.
  2. Bring i let kog ved medium varme.
  3. Find en skål eller flere frem.
  4. Velbekomme!

Tilberedning af curry: 

– Gryde eller pande: opvarmes ved medium varme.

– Mikroovn (medfølgende emballage tåler mikroovn).

– Ovn: brug et ovnfast fad.

Tilberedning af Steak & Broccoli Noodles:

  1. Sæt en pande eller wok over høj varme  med lidt olie.
  2. Når panden er meget varm, hæld indholdet op.
  3. Sørg for at al saucen kommer med fra bakken, evt. ved hjælp af lidt vand.
  4. Sautér i 1 minut.
  5. Velbekomme.

Tilberedning af hjemmebagt surdejsbolle:

Varmes i ovnen ved 220 grader i 10 minutter.

Indhold:

Hver pose suppe indeholder ca. 700g. (nok til 2 personer / 2 medium portioner).

Hver curry/nudelret indeholder ca. 550 g. (nok til 1 person / 1 stor portion)

Tilberedning & Holdbarhed

Supper leveres frosne og har en holdbarhed på 6 måneder i fryseren.

Curry, Steak & Broccoli Noodles leveres kold, opbevares i køleskab og skal spises inden 2 dage.

Hjemmebagt surdejsbolle leveres frosne og har en holdbarhed på 6 måneder i fryseren.

Tilberedning af supper, dahl og chili: 

(Kan tilberedes fra frossen eller optøet tilstand.)

  1. Put indholdet i en passende størrelse gryde.
  2. Bring i let kog ved medium varme.
  3. Find en skål eller flere frem.
  4. Velbekomme!

Tilberedning af curry: 

– Gryde eller pande: opvarmes ved medium varme.

– Mikroovn (medfølgende emballage tåler mikroovn).

– Ovn: brug et ovnfast fad.

Tilberedning af Steak & Broccoli Noodles:

  1. Sæt en pande eller wok over høj varme  med lidt olie.
  2. Når panden er meget varm, hæld indholdet op.
  3. Sørg for at al saucen kommer med fra bakken, evt. ved hjælp af lidt vand.
  4. Sautér i 1 minut.
  5. Velbekomme.

Tilberedning af hjemmebagt surdejsbolle:

Varmes i ovnen ved 220 grader i 10 minutter.

Følg os på sociale medier.

Besøg caféen

Soup Stone Café

Store Gråbrødrestræde 11

5000 Odense C

Åbningstider

Man-Fre: 10.00-20.00*

Lør: 10.00-16.00*

Søn: Lukket*

Kontakt os

Tlf. (+45) 28 51 09 28

Mail: info@soupstonecafe.dk

*åbningstider kan afvige grundet situationen med COVID-19 i Danmark

0