SoupStone

Nemt, sundt og lækkert mad

Generelt

Oplev et uendeligt univers af underholdning med Viaplay

Viaplay tilbyder et utroligt bredt udvalg af film, serier og dokumentarer, der dækker et væld af genrer og interesser. Uanset om du er til action, komedie, drama, dokumentarer eller noget helt andet, vil du med garanti finde noget, der tiltaler dig. Platformen har noget for enhver smag – fra de helt store Hollywood-blockbusters til de små, uafhængige perler. Du kan også dykke ned i et hav af nordiske produktioner, hvor du kan opdage spændende nye historier og talenter. Uanset hvad du er til, så vil Viaplay sørge for, at du aldrig løber tør for underholdning.

Spændende serier, film og dokumentarer i topkvalitet

Viaplay tilbyder et bredt udvalg af spændende serier, film og dokumentarer i topkvalitet. Fra krimifortællinger, der holder dig på kanten af sædet, til storslåede naturskildringer, der tager dig med på en rejse gennem de smukkeste egne af verden. Uanset om du er til action, drama eller underholdende fakta, finder du garanteret noget, der passer til din smag. Nyd Viaplays underholdningstilbud og lad dig rive med af de spændende historier, der udfolder sig på skærmen.

Få adgang til et væld af live-sport direkte i din stue

Med Viaplay får du adgang til et væld af live-sport direkte i din stue. Oplev spændende begivenheder fra de største ligaer og turneringer, lige når de finder sted. Uanset om du er til fodbold, ishockey, tennis eller noget helt andet, har Viaplay noget for enhver sportsfan. Og når du har fået din sportsfiks, kan du nyde filmoplevelser online på Viaplay.

Børneindhold, der holder de små underholdt i timevis

Viaplay tilbyder et bredt udvalg af børneindhold, der holder de små underholdt i timevis. Fra klassiske tegnefilm og populære animationsserier til spændende dokumentarer og lærerige programmer, er der noget for enhver smag. Børnene kan udforske fantastiske verdener, følge deres yndlingskarakterer på deres eventyr og lære nye ting på en underholdende måde. Hele familien kan nyde kvalitetstid sammen foran skærmen og opdage nye historier, der inspirerer og engagerer.

Stream på farten med Viaplay-appen på din mobilenhed

Med Viaplay-appen kan du streame dine yndlingsfilm, serier og sportsbegivenheder, uanset hvor du befinder dig. Appen er let at bruge og giver dig adgang til et stort udvalg af indhold direkte på din mobilenhed. Du kan nemt pause, spole frem og tilbage og genoptage din streaming, så du aldrig går glip af et øjeblik. Uanset om du er på farten, hjemme eller ude, kan du altid finde noget at se på med Viaplay-appen.

Opdag nye talenter og kreative fortællinger

På Viaplay finder du et bredt udvalg af originale serier, film og dokumentarer, der giver dig mulighed for at opdage nye talenter og kreative fortællinger. Platformen byder på en imponerende samling af innovative produktioner, hvor du kan fordybe dig i spændende historier fortalt af både op-and-coming og etablerede instruktører og skuespillere. Uanset om du foretrækker drama, komedie, thrillere eller noget helt tredje, vil du finde noget, der taler til dine interesser og smag. Lad dig inspirere og bliv en del af et uendeligt univers af underholdning på Viaplay.

Bliv revet med af dramatiske thrillere og actionfyldte eventyr

Viaplay har et imponerende udvalg af dramatiske thrillere og actionfyldte eventyr, der garanteret vil holde dig på kanten af sædet. Oplev spændende historier med komplekse karakterer og uventede plot twist, der vil få dit hjerte til at slå hurtigere. Driv med i intense jagter, eksplosive kampe og farlige eskapader, hvor intet er som det ser ud. Lad dig fuldstændigt opsuge af disse gribende fortællinger, der vil tage dig med på en uforglemmelig rejse fyldt med adrenalin og spænding.

Grin med de sjoveste komedier og stand-up shows

Viaplay har et imponerende udvalg af komedier og stand-up shows, der garanterer grin fra start til slut. Oplev de sjoveste komikere fra ind- og udland, som leverer skarpe observationer og skæve vinkler på livet. Lad dig underholde af de nyeste stand-up specials, hvor komikerne deler deres sjove historier og morsomme perspektiver. Eller gå på opdagelse i det klassiske komedieunivers med evergreens, der aldrig går af mode. Uanset om du er til slapstick, satire eller mere subtil humor, finder du garanteret noget, der får dig til at grine hele vejen igennem.

Fordyb dig i fascinerende dokumentarer og biografiske portrætter

På Viaplay finder du et bredt udvalg af fascinerende dokumentarer og biografiske portrætter, der giver dig et unikt indblik i menneskers liv og oplevelser. Uanset om du er interesseret i historiske begivenheder, samfundsforhold eller personlige skæbner, vil du finde programmer, der udfordrer og berige din forståelse af verden omkring dig. Lad dig rive med af de stærke fortællinger og de dybdegående skildringer, der tager dig med bag facaden og giver dig et nyt perspektiv på livet.

Viaplay – din gateway til et uendeligt univers af underholdning

Viaplay tilbyder et væld af spændende og varierede muligheder for underholdning. Fra de nyeste film og tv-serier til dokumentarer, børneindhold og sport – der er noget for enhver smag. Med et abonnement på Viaplay får du adgang til et uendeligt univers af kvalitetsindhold, som du kan streame når som helst og hvor som helst. Uanset om du er til action, komedie, drama eller noget helt tredje, så finder du garanteret noget, der passer til dine præferencer på Viaplay. Lad dig rive med af de bedste historier og oplevelser, og nyd friheden ved at kunne vælge præcis det, du har lyst til, når du har lyst til det.